Smidesräcken

Smidesräcken
Smidesräcken
Smidesräcken

Intresseanmälan  Ditt meddelande

  Smidesjärn räcken kombinerar perfekt med en mängd olika efterbehandling material: kakel, sten, trä. Smidesjärn räcken passar bra i stegen spänner anpassade storlekar och former, eftersom de är gjorda av enskilda storlek, gör det möjligt att byggnadens arkitektur.

  Fina vävning smidda räcken och smidelement perfekt komplement inredningen av godsen, dekorerade balkonger, entréer grupper, utanför trappan.

  Räcken för trappor – en nödvändig del av inredningen, som serverar inte bara skapa trivsel och individuell stil i rummet, men säkerhets invånare. Umastangsel gör det möjligt att förverkliga någon form och konfiguration av räcken, om det är för en spiraltrappa räcken eller ledstänger för balkonger komplex form. Smidesjärn räcken säkert fästa vid konstruktionselement av trappor, väggar av byggnader som inte är ofta det enda alternativet staket farliga ställen i huset.

  Smidda räcken obestridliga fördelen är att de kan installeras på platser där någon annan staket skulle se skrymmande eller installation skulle innebära en allvarlig komplikation eller Även en liten ändringar till byggnaden.

  Köp en ledstång för trappor eller ställa några frågor om smidda räcke kontakta våra chefer per telefon + 079 040 34 40.

  up icon