OM OSS

Uma Stängsel är ett ungt företag som bildades år 2013. Med egen produktion av metallvaror har vi 100 % kontroll på våra produkter – vilket i sin tur ger oss möjligheten att erbjuda våra kunder generösa garantier!

Vår verksamhet bygger på tillverkning, montage och försäljning av stängsel, grindar och många andra områdesskydds produkter. Produktionen omfattar allt från metallbearbetning, svetsning, galvanisering t ill högtemeratursfärgning. Detta ger oss möjligheten att, utöver vårt standardutbud, erbjuda en hel del speciallösningar till dig som kund.

Vi strävar ständigt efter att utveckla våra produkter och produktionspr ocesser. Den tekniska framgången runtom i världen tillåter oss att ständigt förbättra och effektivisera vår produktionsprocess – vilket i sin tur leder till att produkterna blir säkrare, mer kvalitativa. Detta betyder för dig som kund att priserna blir lägre, produktionstiden blir kortare och att produkterna håller väldigt hög standard.

Vi är öppna för alla förslag i syfte om att inleda ömsesidigt samarbete och förverkliga nya idéer för företag och privatpersoner! Visa mer

up icon