Sektionerna är 1800x1200mm Ramen är 20x20x1,5. och Nätet: Maskerna 100x50x3,5mm och är helsvetsat

Hundgård
Hundgård
Hundgård
Hundgård
Hundgård
Hundgård
Hundgård
Hundgård
Hundgård

Intresseanmälan  Ditt meddelande

  Sektionerna är 1800x1200mm Ramen är 20x20x1,5.
  Nätet: Maskerna 100x50x3,5mm och är helsvetsat

  Med en hundgård ifrån oss ökar friheten hos både dig och din hund. Hundgådarna finns i flera olika storlekar, men den högsta kvaliteten för kunna garanterar säkerheten.

  Vi säljer våra hundgårdar i sektioner eller i färdiga satser så att du lätt ska kunna få precis den storlek som du och din hund behöver. Vår minsta hundgård sats är 9 kvm och vår största hela 70 kvm, men det finns alla möjligheter att själv utförma din hundgård efter de behov du har. Du kan altid välja till fler dörrar fler sektioner mm. Du behöver inte heller bygga din hundgård i den formen som vi har som exempel här nedan utan hur du vill utforma din hundgård är helt upp till dig.

  Utförande Sektionerna är 180 cm höga och 120 cm breda med 20x20mm ramprofiler, och alla våra hundgårds satser levereras med en dörrsektion med ögla för hänglås. Du kan få sektionerna i två olika utföranden: Standard med 5×10 cm maskor i 3,5 mm trådtjocklek, eller Stark med 5×5 cm maskor i 4 mm trådtjocklek.

  Kvaliteten på våra hundgårdar håller högsta standard och är underhållsfria. Sektionerna är varmgalvaniserade för att tåla det nordiska klimatet som bäst.
  Hundgårdarnas storlek uppfyller Jordbruksverkets föreskrifter – se rekommendationer för storlek här nedan. (Storleken är angiven i kvadrat meter)
  Montage: Alla hundgårdar levereras i sektioner som du enkelt sammanfogar själv. Alla nödvändiga monteringsdetaljer ingår förstås i paketet och inga specialverktyg behövs. Vill du i alla fall ha hjälp med Monteringen av din hudgård så komtakta oss för en kostnads fri offert.